Vozila

Naša vozila su savremena, dobro opremljena, bezbedna i ispravna. Na njima možete nauciti sve što je neophodno za upravljanje automobilom novije generacije. Lakoća upravljanja i lagan odziv će se posebno dopasti polaznicama lepšeg pola.

Prijavite se za upis

Kymco Myroad 700cc abs automatic

Kymco Myroad 700cc abs automatic

Motor Honda Shadow A kategorija manuelni menjac

Honda Shadow

Skuter Suzuki Burgman 650cc A kategorija automatski menjac

Honda Shadow

Aprilia Scarabeo 400cc A2 kategorija

Honda Shadow

Skuter Sym 125cc A1 kategorija, automatski menjac

Honda Shadow

Nova Ford Fiesta 1.2 benzin-plin

1.2 Benzin

Mali gradski auto opremljen najnovijom tehnologijom koji ce uciniti da gradska voznja bude zabavna I udobna , okretljivost I preglednost su glavni audti ovog auta sto je za novog vozaca najbitnija stvar kako u obuci tako I na polaganju.

Ford Fiesta 1.2

Volkswagen Polo benzinac 1.0

1.0 TSI 74ks

Izuzetan automobil za gradsku voznju opremljen poslednjom tehnologijom kao sto su start-stop i fron assist sistemi sto omogucava najlaksu i najbezbedniju obuku kandidata. Osetite pravo uzivanje u obuci.

Volkswagen Polo 2018

Volkswagen Golf VII

1.6 tdi 90 ks

Potpuno novo vozilo, opremljeno najsavremenijom opremom, koja omogucava kandidatima da osete maksimalnu udobnost i uzivanje kako u gradskoj voznji tako i u celoj obuci.

Volkswagen Golf VII

Volkswagen Polo

1.2 TDI

Potpuno novo vozilo, pravi mali moderni automobil za gradske uslove I udobnu voznju. klimatizovan, nudi sve sto je potrebno novim polaznicima kako bi osetili sigurnost I uzivanje u voznji.

Volkswagen Polo 1.2 tdi

Volkswagen Polo

1.2 TDI

Volkswagen Polo 1.2 tdi

Volkswagen Golf VI

1.6 TDI, 105 ks, manuelni menjač

Ko se razume u VW zna o čemu se radi, Golf je oduvek bio sinonim za kvalitet, a naši kandidati zaslužuju najbolje. Vozilo opremljeno najsavremenijom tehnikom, klimatizovano, 17" aluminijumske felne što ga čini jos atraktivnijim.

Volkswagen Golf VI

Volkswagen Golf V

1.9 TDI, 105 ks, manuelni menjač

Kao i njegov mlađi brat, vozilo izuzetnih performansi, veoma prilagodljivo gradskoj vožnji. Pravi izbor za buduće vozače. Ko voli da spoji kvalitet i atraktivan izgled onda je ovo vaš izbor. Klimatizovano, 17" aluminijumske felne.

Volkswagen Golf V

Vw Polo 2022 godište 1.0 benzin-gas 70ks

Nema boljeg izbora za obuku i maksimalno uživanje u vožnji VW Polo najnovije generacije opremljen najmodernijim sistemima u kojim ćete uživati maksimalno.

Volkswagen Polo 1.0

Opel Corsa 2023 godište 1.2 benzin 75ks

Potpuno novo vozilo opremljeno tako da svaki Vaš trenutak bude nezaboravan i da Vam olakša kroz ceo proces obuke i pruži maksimalan komfor.

Opel Corsa 1.2

"Raptor" d.o.o.

Gornjogradska 11, Lokal 10
11080 Zemun


Auto škola Zemun

Kontaktirajte nas

Plaćanje na 8 rata, uplate preko računa i gotovinom.

Design and development by