Vozila

Naša vozila su savremena, dobro opremljena, bezbedna i ispravna. Na njima možete nauciti sve što je neophodno za upravljanje automobilom novije generacije. Lakoća upravljanja i lagan odziv će se posebno dopasti polaznicama lepšeg pola.

Prijavite se za upis

Polo nove generacije 2018

1.0 TSI 74ks

Izuzetan automobil za gradsku voznju opremljen poslednjom tehnologijom kao sto su start-stop i fron assist sistemi sto omogucava najlaksu i najbezbedniju obuku kandidata. Osetite pravo uzivanje u obuci.

Volkswagen Polo 2018

Volkswagen Golf VII

1.6 tdi 90 ks

Potpuno novo vozilo, opremljeno najsavremenijom opremom, koja omogucava kandidatima da osete maksimalnu udobnost i uzivanje kako u gradskoj voznji tako i u celoj obuci.

Volkswagen Golf VII

Volkswagen Polo

1.2 TDI

Potpuno novo vozilo, pravi mali moderni automobil za gradske uslove I udobnu voznju. klimatizovan, nudi sve sto je potrebno novim polaznicima kako bi osetili sigurnost I uzivanje u voznji.

Volkswagen Polo 1.2 tdi

Volkswagen Polo

1.2 TDI

Volkswagen Polo 1.2 tdi

Volkswagen Golf VI

1.6 TDI, 105 ks, manuelni menjač

Ko se razume u VW zna o čemu se radi, Golf je oduvek bio sinonim za kvalitet, a naši kandidati zaslužuju najbolje. Vozilo opremljeno najsavremenijom tehnikom, klimatizovano, 17" aluminijumske felne što ga čini jos atraktivnijim.

Volkswagen Golf VI

Volkswagen Golf V

1.9 TDI, 105 ks, manuelni menjač

Kao i njegov mlađi brat, vozilo izuzetnih performansi, veoma prilagodljivo gradskoj vožnji. Pravi izbor za buduće vozače. Ko voli da spoji kvalitet i atraktivan izgled onda je ovo vaš izbor. Klimatizovano, 17" aluminijumske felne.

Volkswagen Golf V

Volkswagen Beetle

1.9 TDI 105 ks, manuelni menjač

Definitivno najatraktivniji auto za kandidate lepšeg pola. Buba zbog svog izvanrednog i privlačnog izgleda i danas nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Jako stabilno vozilo i sa izuzetnom kontrolom. Klimatizovano vozilo.

Volkswagen Beetle

Volkswagen Polo

1.2 FSI (benzinac) 65 ks, manuelni menjač

Još jedan od članova VW ekipe. Samo manji ali ni za nijansu ne odstupa u kvalitetu i lakoći upravljanja. Auto manjih dimenzija koji je besprekoran za gradsku vožnju. Za svaku preporuku. Klimatizovano vozilo.

Volkswagen Polo

"Raptor" d.o.o.

Gornjogradska 11, Lokal 10
11080 Zemun


Auto škola Zemun

Kontaktirajte nas

Plaćanje na 6 rata, čekovima, gotovinom i platnim karticama.

Design and development by