Vozila

Naša vozila su savremena, dobro opremljena, bezbedna i ispravna. Na njima možete nauciti sve što je neophodno za upravljanje automobilom novije generacije. Lakoća upravljanja i lagan odziv će se posebno dopasti polaznicama lepšeg pola.

Pogledajte naš Cenovnik Prijavite se za upis

Volkswagen Golf VI

1.6 TDI, 105 ks, manuelni menjač

Ko se razume u VW zna o čemu se radi, Golf je oduvek bio sinonim za kvalitet, a naši kandidati zaslužuju najbolje. Vozilo opremljeno najsavremenijom tehnikom, klimatizovano, 17" aluminijumske felne što ga čini jos atraktivnijim.

Volkswagen Golf VI

Volkswagen Golf V

1.9 TDI, 105 ks, manuelni menjač

Kao i njegov mlađi brat, vozilo izuzetnih performansi, veoma prilagodljivo gradskoj vožnji. Pravi izbor za buduće vozače. Ko voli da spoji kvalitet i atraktivan izgled onda je ovo vaš izbor. Klimatizovano, 17" aluminijumske felne.

Volkswagen Golf V

Volkswagen Beetle

1.9 TDI 105 ks, manuelni menjač

Definitivno najatraktivniji auto za kandidate lepšeg pola. Buba zbog svog izvanrednog i privlačnog izgleda i danas nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Jako stabilno vozilo i sa izuzetnom kontrolom. Klimatizovano vozilo.

Volkswagen Beetle

Volkswagen Polo

1.2 FSI (benzinac) 65 ks, manuelni menjač

Još jedan od članova VW ekipe. Samo manji ali ni za nijansu ne odstupa u kvalitetu i lakoći upravljanja. Auto manjih dimenzija koji je besprekoran za gradsku vožnju. Za svaku preporuku. Klimatizovano vozilo.

Volkswagen Polo

"Raptor" d.o.o.

Gornjogradska 11, Lokal 10
11080 Zemun


Auto škola Raptor

Tel. +381 (11) 316-8005
Tel. +381 (11) 316-8006
Mob. +381 (64) 222-94-94
email autoskolaraptor@gmail.com

Plaćanje u ratama, debitnim i kreditnim karticama, čekovima građana

Design and development by