Vozila

Naša vozila su savremena, dobro opremljena, bezbedna i ispravna. Na njima možete nauciti sve što je neophodno za upravljanje automobilom novije generacije. Lakoća upravljanja i lagan odziv će se posebno dopasti polaznicama lepšeg pola.

Pogledajte naš Cenovnik Prijavite se za upis

Volkswagen Golf VI

1.6 TDI, 105 ks, manuelni menjač

Ko se razume u VW zna o čemu se radi, Golf je oduvek bio sinonim za kvalitet, a naši kandidati zaslužuju najbolje. Vozilo opremljeno najsavremenijom tehnikom, klimatizovano, 17" aluminijumske felne što ga čini jos atraktivnijim.

Volkswagen Golf VI

Volkswagen Golf V

1.9 TDI, 105 ks, manuelni menjač

Kao i njegov mlađi brat, vozilo izuzetnih performansi, veoma prilagodljivo gradskoj vožnji. Pravi izbor za buduće vozače. Ko voli da spoji kvalitet i atraktivan izgled onda je ovo vaš izbor. Klimatizovano, 17" aluminijumske felne.

Volkswagen Golf V

Volkswagen Beetle

1.9 TDI 105 ks, manuelni menjač

Definitivno najatraktivniji auto za kandidate lepšeg pola. Buba zbog svog izvanrednog i privlačnog izgleda i danas nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Jako stabilno vozilo i sa izuzetnom kontrolom. Klimatizovano vozilo.

Volkswagen Beetle

Volkswagen Polo

1.2 FSI (benzinac) 65 ks, manuelni menjač

Još jedan od članova VW ekipe. Samo manji ali ni za nijansu ne odstupa u kvalitetu i lakoći upravljanja. Auto manjih dimenzija koji je besprekoran za gradsku vožnju. Za svaku preporuku. Klimatizovano vozilo.

Volkswagen Polo

"Raptor" d.o.o.

Gornjogradska 11, Lokal 10
11080 Zemun


Auto škola Raptor

Kontaktirajte nas

Plaćanje u ratama, debitnim i kreditnim karticama, čekovima građana

Design and development by